Bli kjent med Tom-Erik

Fakta

  • Navn: Tom-Erik Paulsen
  • Bor sammen med: Min kone Liv Kjersti og mine barn Rikke og Henry. Vi har også to katter, Sira og Shadow.
  • Stilling: Senior UX- og webutvikler
  • Utdannelse: Datagymnaset og Idefagskolen
  • Jobbet i Færd siden: Et par uker siden …

Fem kjappe

  • Antall kopper kaffe i løpet av arbeidsdagen: Kaffe har jeg ikke lært meg å drikke enda, så det går i First Price Earl Grey, da jeg synes den har en mye sterkere smak enn den originale! Du finner pakka på pulten min.
  • Favoritt dings: Jeg har ikke noen favorittdings, men jeg har en frodig hage jeg er veldig glad i og som er terapien min på et generelt grunnlag! Sååå … etter det kommer Mac-en 😁
  • Kommer ikke inn i huset ditt: Korpsmedlemskap og trekkspill … ellers godtar jeg det meste.
  • Guilty pleasure: Dr. Who og Red Dwarf. Der hører jeg ofte “Og DU klager på det jeg ser på?!” Eller kanskje synge når jeg kjører alene i bilen.
  • Den sprøeste tingen du har gjort: Hoppet ned torgtrappa i Horten med rollerblades i 1994 og overlevde.

Om jobben i Færd

Hva er det beste med å jobbe som Senior UX og webutvikler?

Det beste med å være en utvikler, er muligheten til å gjøre livet lettere for noen eller meg selv. Kombinere dette med UX-design gjør at skapergleden sitter tett på. Jeg føler at skaperglede er min største drivkraft.

Hvordan ser en god dag på jobben ut for deg?

De beste dagene på jobben er de inneklemte dagene. Neida, joda. Jeg har hatt veldig mange gode dager på jobben min allerede. Selv om jeg ikke har jobbet her så lenge, vil jeg si at denne gjengen er “border line” gladkristne i samværet. Alle er gode medarbeidere og gjør det beste ut av alle situasjoner. Når man får jobbe med slike folk, blir man inspirert og har en bra dag på jobben.

Hva blir du inspirert av?

Medmenneskelig og faglig blir jeg inspirert av folk som gir av seg selv! Mennesker som bidrar for alle, og ser bort i fra egen vinning. Både i jobbsammenheng og i denne simulasjonen vi lever i. Ekte team-spillere!

Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet med?

Jeg har jobbet med mitt fag i over 25 år. Jeg må si at i alle disse årene har det alltid vært et prosjekt som har vært spennende. Siden 1998 har jeg jobbet med alt fra Akersmic, Hifi Klubben, Oki, Xerox, Lilleborg, Filex Paper Converters til lansering av Den Norske Opera sine sider.

I over 20 år har jeg vært med på utvikle og driftet portalene for hest.no og hunden.no. For noen er det kanskje ukjente websider, men de inneholder over 5 millioner bilder, flere hundre tusen blogginnlegg etc. Det har vært spennende å jobbe med alle kunder. Det man ofte lærer, er at jo mer man lærer, jo mer innser man at man ikke vet.

 

Bli bedre kjent med andre i Færd: