Bli kjent med Katarina

Fakta

Navn: Katarina Grubisic Skovly
Bor sammen med: Niklas + guttene våre Linus og Henrik
Stilling: Art Director
Utdannelse: Grafisk design, Høyskolen Kristiania + Idé og dekoratørfagskolen
Jobbet i Færd siden: 2017

Fem kjappe fakta

  1. Antall kopper kaffe i løpet av arbeidsdagen:To stk. latte med havremelk!
  2. Favoritt dings: Kameraet på nye IPhone 12.
  3. Kommer ikke inn i huset ditt: Countrymusikk og kors.
  4. Guilty pleasure: Wahlgrens Verden – serien med den svenske hit-dronningen fra 90-tallet og hennes festlige familie uten filter.
  5. Den sprøeste tingen du har gjort: Kan ikke si det… er det obligatorisk?? Okay! Bjudar på kun stikkord: Seilbåt. Spinnaker. Rumpa bar…

Om jobben i Færd

Hva er det beste med å jobbe som Art Director?

Det må være de gangene jeg får tid nok til å jobbe med grunnleggende idé og konsept til å ta det ut visuelt. Det å få bruke kreativiteten på en måte som gir rom for å tenke hvordan et produkt kan kommuniseres i ulike kanaler, tone of voice og uttrykk er veldig gøy. Jeg elsker også å ta bilder og å jobbe med film.

Hvordan ser en god dag på jobben ut for deg?

Å treffe blide kolleger, drikke en god latte, sette på en god spilleliste på høyttaleren og jobbe uten for mye avbrytelser. Jeg synes også det er veldig deilig at vi kan kalle hverandre «asshole» på jobb – det viser stor takhøyde, haha!

Hva blir du inspirert av?

Jeg er veldig visuell av meg og legger veldig godt merke til all slags detaljer… Kan ikke få nok av å se flotte fotografier, former, kunst, bygninger, materialer, naturen, mennesker… Hvis jeg først begynner å dykke inn i dette universet, kan jeg bli «borte». Drømmer stadig om å være kreativ og skape noe på fritiden også, men tiden er ikke helt min venn om dagen. Får aldri nok tid.

Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet med?

Hmmm, må kanskje bli Easy Bruktbil. Å lage visuell profil til bilbransjen var spennende. Det å skape en identitet som skulle kommunisere både trygghet, seriøsitet og lekenhet med en humoristisk tone of voice, var en artig verden å bevege seg i. Og jammen ser det ut til at de lykkes med å selge bruktbiler, det er veldig gøy.

Eksempler på prosjekter Katarina har jobbet på:

Easy Bruktbil

easy-bruktbil_Instagram-Mockup-1200x800
Kristinaspelet

Kristinaspelet-1400x787