Bli kjent med Bjarte

Fakta

Navn: Bjarte Arnesen Ortveit

Bor sammen med: Kona Mari, gutta våre Jesper og Emil, kattene våre Mira og Max og hunden vår Selma

Stilling: Digital rådgiver

Utdannelse: Musikalartist fra Bårdar akademiet og Digital rådgiver fra IGM

Jobbet i Færd siden: Mai 2019

 

Fem kjappe

1. Antall kopper kaffe i løpet av arbeidsdagen: 1-2 … kanner.

2. Favoritt dings: Fluestanga mi.

3. Kommer ikke inn i huset ditt: Edderkopper. Selv om edderkoppene selv tydeligvis ikke er enige.

4. Guilty pleasure: Holiday Dip.

5. Den sprøeste tingen du har gjort: Si ja til og gjennomføre et showstunt hvor vi skulle slåss med skarpe sverd, spytte flammer og ta fyr. Samtidig. Det ble to interessante uker uten øyenbryn i etterkant.

 

Om jobben i Færd

Hva er det beste med å jobbe som digital rådgiver?
Å finne ut av hva som egentlig er målet med en kampanje, en ny nettside eller ønsket om å komme i gang med nye løsninger, programmer osv. Når jeg får rom og tid til å prøve å se lenger enn selve bestillingen og oppdage hvilket problem kunden egentlig ønsker å få løst, da koser jeg meg.

Hvordan ser en god dag på jobben ut for deg? 
Når all kunnskapen som sitter innenfor veggene våre flyter sammen og vår gruppe-ekspertise skaper noe unikt, løser en floke eller kommer frem til en sylspiss idé som et team. Og iblant er det veldig deilig å få sitte og nerde meg fram til noe som jeg ikke kunne i går.

Hva blir du inspirert av?
Flinke folk og innovasjon. Når noen er gode til noe så blir jeg fascinert, uansett om det er innen mitt eget fag, på en scene eller til å male hus. Kombiner det med evnen til å finne nye stier der andre har gått i åresvis , så er jeg solgt.

Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet med?
Det høres kanskje flåsete ut, men hver gang jeg begynner på et nytt prosjekt så rykker det opp på pallen. Alle prosjektene jeg jobber på har unike utfordringer som det alltid er like spennende å løse. Det kan være så enkelt som å få en kul idé til å funke teknisk eller å løse en langsiktig strategisk markedsføringsutfordring.

Men skal jeg plukke fram ett eksempel så var prosessen, samarbeidet og utfordringene med Prospekt Tønsberg en høydare. Det prosjektet hadde alt en digital rådgiver kan drømme om.

Eksempler på prosjekter Bjarte har jobbet på:

ELOP – nettside

Prospekt Tønsberg

Hesnes

Foynkvartalet