Bli kjent med Susanne

 

 Fakta:

Navn: Susanne Kittelsen
Bor sammen med: Barna mine, My og Teo
Stilling: AD/designer
Utdannelse: Merkantilt Institutt, bachelor i Grafisk design
• Jobbet i Færd siden: Oktober 2021
 

Fem kjappe: 

1. Antall kopper kaffe i løpet av arbeidsdagen: 
Ca. 3 kopper. Elsker kaffe om morgenen :D
 
2. Favoritt dings: 
Det er umulig å svare kun én dings! Livet består av så mange gode dingser :D Siterer derfor DeLillos her: Livet er en liten dings, livet er en stor klump. Det er alt som jeg kan si, men har du noengang hørt slike forløsende ord.
 
3. Kommer ikke inn i huset ditt: 
Askebeger, blåskjell og leopard-tunika
 
4. Guilty pleasure: 
Non Stop Melkesjokolade. Kan spise opp en pose på 10 min. To og to Non Stop av gangen – det er veldig viktig. Må bare ha det.
 
5. Den sprøeste tingen du har gjort:  
Hvis jeg kunne skrevet det her, hadde det ikke vært sprøtt nok ;D

 

Spørsmål:

Hva er det beste med å jobbe som AD/designer? 
Det å bruke fantasi, lekenhet, få lov til å bli oppslukt i en oppgave og løse den på best mulig måte. Prøve og gjøre en oppgave slik som ingen andre gjør. Få bruke former, farger, bevegelse, bilder og ord som får deg til å stoppe opp og tenke: wow, det der var gøy!
 
Hvordan ser en god dag på jobben ut for deg? 
Starter med masse kaffe og et dypdykk ned i mine favoritt-websider hvor jeg henter masse inspirasjon: Pinterest, Behance, Dribbble, Instagram og TikTok. Deretter illustrerer jeg en GIF, et icon eller en illustrasjon. Etter lunsj kommer en kunde og ber om en ny logo, og så skal det lages en kreativ post på SoMe som en avslutning på dagen.
 
Hva blir du inspirert av? 
Mennesker som ikke gir seg. Uansett hvor mange «nei» eller «kanskje senere» de får. De som bare holder ut og har trua – og virkelig brenner for det. Det inspirerer meg. Det er aldri for sent!  
 
Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet med?  
Det å jobbe i byrå gir deg muligheten til å sette deg inn i mange ulike bedrifter og ting. Det er det som gjør jobben spennende. Jeg lærer masse og dypdykker inn i nye ting nesten daglig. Å få illustrere og jobbe med logodesign ligger mitt hjerte nærmest. Fonter, farger, former og strek satt sammen i noe som gjør verden litt flottere. Og få delt kreative løsninger på SoMe, da er vi der. YES! 
 
Prosjekter som har vært ekstra gøy å jobbe med:
 
• Logo og design for Den Norske Isbilen
• Illustrasjon på ulike brødposer for Bakehuset
• Logo, profil og hjemmeside for Bodyproject
 
 

Eksempler på prosjekter Susanne har jobbet med i Færd: 

Carweb_logo_bil