Bli kjent med enda en Kim

Fakta

Navn: Kim Larsen - det er jeg som er Kim

Bor sammen med: Ninamin (kona) og yngste sønn (19). Eldstemann orket ikke mer og flyttet til Bergen

Stilling: Digital leder

Utdannelse: Geolog/Geofysiker fra Universitetet i Oslo

Jobbet i Færd siden: Begynnelsen

 

Fem kjappe

1. Antall kopper kaffe i løpet av arbeidsdagen: Mange kopper små gjør en stor å.

2. Favoritt dings: Ting jeg kan nerde på? Stisykkelen, rorkulten i seilbåten, den manuelle kaffekværna. Sorry det var tre.

3. Kommer ikke inn i huset ditt: Juletre (hvis det skal inn må det være av plast).

4. Guilty pleasure: Føler meg ikke så guilty.

5. Den sprøeste tingen du har gjort: Jeg har holdt swingkurs uten å kunne sving. Eller, jeg fikk fem minutter opplæring på telefon før jeg reiste og kjørte swingkurs 🕺

 

Om jobben i Færd

Hva er det beste med å jobbe i Færd?
Når det gjelder bolig, er det vel tre ting som gjelder: beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. Det som gjelder i Færd er folka, folka, folka. Vi tenker team og samarbeid i alle ansettelser, og det gjør seg gjeldende i folka. Vi har til og med en egen hashtag på dette #finefærdfolk.

Hvordan ser en god dag på jobben ut for deg? 
Jeg jobbet mange år for meg selv, og det å se hvor mye bedre løsninger vi kan lage som team er helt magisk. Så en god dag er en dag jeg løser utfordringer med andre. I går for eksempel var en kul dag:-)

Hva blir du inspirert av?
Jeg blir inspirert av folk som er snille og positive. Vær snill og hjelp andre og den du hjelper mest er sannsynligvis deg selv. Det er kjernen i mye lykkeforskning. Det ble kanskje litt dypt. Jeg blir også inspirert av kunnskap og har et slags livsmotto rundt dette. Hvis du kan argumentere for dine meninger og synspunkter er du mest sannsynlig ganske nære sannheten (hvertfall en versjon av sannheten).  Det er inspirerende for meg?

Hva er det mest spennende prosjektet du har jobbet med?
Jeg jobber kanskje med litt for mange prosjekter på en gang, men må jeg velge så tror jeg kanskje jeg vil trekke frem en hel kunde. Bilservice gir oss relativt frie tøyler til å hele tiden jobbe med gode idéer og konsepter. Det gir oss som team gode arbeidsbetingelser og på den måten kan vi lage god kommunikasjon.

 

Eksempler på prosjekter Kim har jobbet på:

Inven2

inven2-underside-skjermdump

Prospekt Tønsberg / Tønsberglivet

Bilservice