Slik holder du oversikten over dine Instagram-poster

Vi har tidligere skrevet om hvordan du kan planlegge poster på Instagram. Nå er det på tide å ta i bruk neste verktøy i den digitale verktøykassen: Oversiktspanelet.

Oversiktspanelet har du tilgang til via Creator Studio. Her kan du se både postene du har både lagt ut, og de som ligger planlagt. Det er egne faner for hvilket type innhold du har publisert, der du kan gå litt mer i dybden.

Du kan også klikke deg inn på et ønsket innlegg, og få opp mye mer detaljer rundt selve innlegget. Legg spesielt merke til det som ligger under «oppdagelse», her får du sett faktisk rekkevidde av postene dine.

Detaljer om innlegg Instagram

Som du ser, er det her en knapp som heter «Gå til innlegg». Trykker du på den går du rett til selve innlegget på Instagram, og du kan da svare på eventuelle kommentarer som har kommet inn.

Fungerende søkefunksjon

Søkefunksjonen på oversiktspanelet må trekkes frem som et glimrende tilskudd. Du finner den øverst, rett under fanen for «video». Her kan du søke gjennom alle postene dine, og den baserer søket på det som faktisk er skrevet i innlegget, ikke bare # eller @. Her er det mye tid å spare på å finne riktig innlegg!

søkefunksjon instagram oversiktspanel
Caspar Rieber-Mohn digital rådgiver hos Færd

Noe du lurer på rundt planlegging av innlegg på Instagram? Ta kontakt med vår digitale rådgiver Caspar Rieber-Mohn, på 47 32 80 31 – han kan hjelpe deg!