Ny rådgiver/tekstforfatter til Færd

1. juni kunne vi ønske Marianne Rosenlund Hegg velkommen til oss i en nyopprettet stilling som tekstforfatter/rådgiver. Hun tar med seg 20 års byråerfaring og en brennende interesse for konsept og den gode ideen.

Vi opplever en stadig økende oppdragsmengde og har gledet oss lenge til å få Marianne med på laget; utdannet tekstforfatter fra Westerdals, solid fartstid som kreatør, innholdsprodusent og kreativ leder i Tønsberg-byråene Artell og Allegro, og veldig blid! Marianne skal først og fremst bistå våre oppdragsgivere innenfor strategi, kreativt arbeid, tekst og idé.

Brenner for konsept og den gode ideen

Marianne har opparbeidet bred innsikt og kunnskap om mange bransjer, og vært delaktig i flere nasjonale holdnings- og opplysningskampanjer. Hun inspireres av kampanjer som er solid konseptuelt forankret, og av å jobbe i team med flinke folk som utfyller hverandre.

– Jeg brenner for konsept og den gode ideen. Jeg er opptatt av å få en annerledesfaktor og en oppmerksomhetsvekker så budskapet blir husket. Når jeg eksempelvis har jobbet med legemiddelkunder innenfor stramme regelverk, kan det være krevende å skape stoppeffekt, men jeg liker den type utfordringer fordi jeg har erfart at det er fullt mulig å få til, smiler Marianne.

Klar for å komme i gang

Marianne gleder seg til å komme i gang og bidra med sin erfaring og kompetanse. Hun legger til at Færd har en solid og spennende kundeportefølje der det garantert ligger mange gode muligheter, og at det i tillegg jobber flinke og hyggelige folk her.

– Det er inspirerende og nødvendig å få inn nye, dyktige medarbeidere. Det tilfører oss verdifull kompetanse og bidrar til at vi utvikler oss som selskap. Vi har fått et godt innblikk i Mariannes mange gode kvaliteter og gleder oss til å bli bedre kjent med henne, sier daglig leder Paal Bjønness.

Vi søker flere flinke kollegaer, les mer om stillingene her.