Ny kollega Susanne

På forsommeren søkte vi etter en ny AD/grafisk designer. Nå er vår nye kollega på plass.

Susanne Kittelsen er en erfaren designer med mange kvaliteter, som vi er sikre på at både vi og kundene våre vil få stor glede av. Med Susanne på laget kan vi nå tilby illustrasjon som en ny tjeneste hos oss. Susanne har bred erfaring som illustratør og er kjent for en leken og lett gjenkjennelig stil.

Ny kompetanse i hus

Og ikke bare det – Susanne lager også giffer, du vet de små animasjonene som går i loop og som blant annet brukes mye i sosiale medier og på Messenger. Giffer brukes stadig mer i markedsføring, og vi er glade for å ha denne kompetansen i eget hus.

Tilfører oss mye

Susanne har nærmere 20 års erfaring som ferdiggjører og designer fra byråbransjen. Hun brenner for å komme opp med løsninger som overrasker og for å lage design som ikke bare får deg til å smile, men som også gjør verden litt penere…

– Jeg valgte Færd fordi det er et passe stort byrå med kreative og positive mennesker. Også var det viktig for meg at Færd er gode på sosiale medier. Mitt mål er å tilføre alt fra ryddighet i tabelloppsett til leken kommunikasjon og fargesprakende design.