Svart senker skjermen seg… God jul fra alle oss i Færd!

2022 er i ferd med å ebbe ut, og vi har lagt bak oss nok et begivenhetsrikt år, ikke minst på grunn av våre kunder som stadig viser oss tillit og inviterer oss med på spennende prosjekter og utfordringer. Det er vi ydmyke og takknemlige for.
 
I juni fikk vi endelig invitert kunder, samarbeidspartnere og venner på en forsinket housewarming i våre kontorer på Friends. Det ble en veldig fin kveld, men altså to og et halvt år forsinket pga. pandemien, ikke desto mindre hyggelig at vi til slutt fikk til å samles.
 
Vi tar stadig nye digitale skritt og har blant annet blitt Hubspot-partner. I mai besøkte vi også Hubspot på deres europeiske hovedkontor i Dublin.
 
I disse populære «avatar-tider» har vi også testet den nye «Lensa Ai»-appen og laget en jule-avatar av oss selv med kunstig intelligens.
 
Vi har hatt mye å glede oss over i 2022, og vi opplever å være privilegerte som kan jobbe med vårt fag i trygge og forutsigbare omgivelser. 2022 har gitt oss en vekker om at denne forutsigbarheten ikke kan tas for gitt, krigen i Europa gir oss daglige påminnelser om det.
 
Årets julegave fra Færd er et økonomisk bidrag til Kirkens Bymisjon og hjelpeorganisasjonen Du & Jeg, i håp om at vårt bidrag kan gjøre en liten forskjell for noen denne julen.
 
Vi ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en fredelig jul og et fremgangsrikt 2023.