HubSpot – hva og hvorfor?

Hørt om Hubspot, men ikke helt fått grepet om hva det er, eller hvorfor du bør bruke det? Her får du en kjapp innføring som forhåpentligvis gjør deg litt klokere!

HubSpot er en CRM-basert salgs- og markedsføringsplattform som samler og systematiserer digitale aktiviteter på en effektiv måte. Dette inkluderer blogging, sosiale medier, landingssider, e-post og nyhetsbrev, samt salgsrutiner, oppfølgingsarbeid og administrasjon av en voksende kundebase. Kjernen i HubSpot er å tiltrekke og engasjere gamle og nye kunder gjennom målrettede og automatiserte salgs- og markedsføringsaktiviteter. 
 

Hvorfor bruke HubSpot? 

  1. Enkelt å bruke: HubSpot har lav brukerterskel og er enkel å ta i bruk. 
  2. Bedre oversikt: Når du får samlet alle bedriftens aktiviteter på ett sted, fremfor i flere ulike verktøy, får du bedre oversikt og sparer tid i hverdagen.
  3. Bedre samarbeid mellom avdelingene: Når markeds, salgs- og serviceavdelingene samarbeider om de samme dataene får alle innsikt i hele kundereisen. Dette forenkler arbeidsprosessene og forbedrer kundeopplevelsen. 
  4. Personlige kundeopplevelser: Ved hjelp av data fra CRM-systemet i HubSpot, kan du lage personlig og relevant innhold for en bedre kundeopplevelse, få flere besøkende som genererer flere klikk på nettsider, landingssider og i nyhetsbrev. 
  5. Skreddersydd automatisering: HubSpot sporer all digital aktivitet i dine kanaler. Innsamlet data kan brukes for å sette i gang automatiserte prosesser. Hvis eksempelvis en person laster ned en brosjyre fra nettsiden, kan denne de neste ukene automatisk motta e-poster med personlig tilpasset innhold slik at interessen opprettholdes. Er responsen positiv, kan salgsavdelingen kobles på for videre oppfølging. 
  6. Konkrete data og smart rapportering: Alle data fra dine aktiviteter, uansett kanal, samles og organiseres automatisk i ett oversiktlig dashboard som gir full innsikt i hele kundereisen. Det gjør det enklere å måle og analysere markedstiltakene som gir best effekt. 
 

Høres dette spennende ut? 

Ta en prat med oss, så ser vi sammen på hvordan vi kan sette din markedsføring i system. Vi er en sertifisert HubSpot Gold Solutions Partner, bruker HubSpot selv og har erfart verdien dette tilfører vår virksomhet.
 
Nysgjerrig på HubSpot?