Færd på scenen hos Kampanje

- Vi er stolte av at Kampanje velger å bruke oss på flere av sine fageventer fremover, sier byråleder Paal Bjønness i Færd.
 
Kampanje Event er blant landets største arrangører av fagkonferanser og kurs innen kommunikasjon, salg og markedsføring. I tiden fremover blir Færd å se på scenen mange ganger, og er også å finne med aktuelt innhold i Byråguiden på Kampanje.com
 
Nina Gade Tenvik er kommersielt ansvarlig og forretningsutvikler i Kampanje, og er fornøyd med det tette Færd-samarbeidet. 
 
– Jeg bruker nettverket mitt for å sparre rundt det faglige innholdet på eventene våre, og Færd er blant de jeg lufter ideer med sier hun. Dessuten vet jeg at de leverer bra på scenen, både rent faglig men også i måten de presenterer på.
 
Presentasjonsevner er også svært viktig i tillegg til fagkunnskap når jeg inviterer noen til å undervise på våre kurs og konferanser. Dessuten driver de ikke med salgspitch for egen virksomhet, noe som er svært viktig for både oss og deltakerne.
 
Nina Gade Tenvik Kampanje
Eventansvarlig i Kampanje, Nina Gade Tenvik, ønsker Færd velkommen til å dele sin kunnskap på flere av arrangementene sine fremover. 
 
Færd holder heldags kurs i søkemotormarkedsføring, bidrar med foredrag på B2B-konferansen og leder Content Marketing Dagen til Kampanje. 

Det er Kim Nygaard som representerer Færd på eventene til Kampanje.
 
- Det er selvsagt en stor tillitserklæring å få, fra både Kampanje og Færd smiler han. Jeg gleder meg veldig!

kim-nygaard-Fard-pa-content-marketing-dagen-i-2021-mal_980x674
Kim Nygaard i Færd har også tidligere ledet Content Marketing Dagen og holdt kurs for Kampanje. I år blir han også å se på B2B-konferansen.