Visningsfilm for Skulpturen (JM Norge)

JM er blant Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Et av disse er Skulpturen, et nytt boligkvartal med 230 selveierleiligheter midt i smørøyet på Gulskogen i Drammen. Rundt boligene er det planlagt å etablere byens flotteste parkanlegg med unike skulpturer utformet av en lokal kunstsmed.  

Oppgave

Pga. corona ønsket JM hjelp til å profilere boligprosjektet gjennom en visningsfilm slik at folk kunne få muligheten til å bli med på visning uten å være fysisk til stede. Vår oppgave var å utarbeide idé og manus, samt planlegging og gjennomføring av filmopptak. 

Løsning

I filmen ser vi salgsleder i JM, Elin Bøe, presentere en ferdig innredet leilighet på Skulpturens visningssenter. Seeren får god og nyttig informasjon om leilighetene og fasilitetene i boligsameiet, samt eksempel på interiør og smarte løsninger. Vi ønsket også å få frem bakgrunnen for navnet «Skulpturen» og valgte derfor å ta med kunstsmeden Marcus Mars og hans bidrag til boligprosjektet. 

Filmen er publisert på JM Norges nettside og Facebook-side. I etterkant laget vi også en kortversjon på 30 sekunder til bruk i en Video Native-annonse i Drammens Tidende. 


Vi har
 også jobbet med JMs boligprosjekt Grefsen Stasjon i Oslo.

Les mer om det her.