Kim Nygaard til Færd

Kim Nygaard er fra 1. februar ansatt som senior digital rådgiver i Færd. Han tar med seg solid erfaring som rådgiver både fra kunde- og byråsiden.

Behovet for digital synlighet er økende hos nær sagt alle våre oppdragsgivere. Innsikt og kunnskap med å bygge merkevare eller skape salg i digitale kanaler blir stadig viktigere. Ikke minst er det strategisk avgjørende for god og effektiv markedsføring. Vi er veldig glade for å få med Kim på laget, med hans kunnskap og erfaring styrker vi oss ytterligere innenfor helt sentrale områder som inbound marketing, content og digital synlighet.

Erfaren rådgiver

Kim kommer senest fra stillingen som marketing sjef og rådgiver i byrået Metro Branding som har kontorer i Sandefjord og Oslo. Før det jobbet Kim som rådgiver i iProspect som er en del av mediebyrået Dentsu, og som digital markedssjef hos Confex.

Kim er en hyppig brukt foredragsholder og var senest konferansier under Content Marketing Dagen i Oslo. Ved siden av jobben i Færd vil han fortsatt ta på seg foredrag for blant annet Confex, Talerlisten og Kommunikasjonsforeningen. Se heller ikke bort fra at Kim vil holde foredrag i regi av Færd også.