God jul fra alle oss i Færd!

17
Dec

Vi takker kunder og samarbeidspartnere for tillit og spennende oppdrag i et spesielt år. I mars fremsto fremtiden for oss som høyst uviss, i likhet som hos de fleste andre. Tiden etterpå har likevel bekreftet noe vi tror på; at behovet for kommunikasjon er relativt konstant, også under en pandemi! På tross av corona har vi opplevd at gamle og nye kunder har kommet til oss med mange spennende og meningsfylte oppdrag – det har vi satt svært stor pris på.

Vi har fått være med på mange prosjekter i 2020. Vi har vært med å lansere nye selskaper og produkter, utviklet nye navn og logoer, utviklet merkevarestrategier, vært med å markedsføre noen av landets største eiendomsprosjekter, vært med på børsnoteringer, laget masse film, og vært med å planlegge et av de mest spennende kulturprosjekter i vår region, som mange vil høre mer om i 2021! Og ikke minst har vi bistått våre kunder med å gjøre seg synlige i et mangfold av kommunikasjonskanaler. For kommunikasjonskanalene og måten vi kommuniserer på er i konstant endring!

I Færd er vi optimister og tror at hverdagen sakte, men sikkert vil vende tilbake til oss til neste år. Da vi tidlig i 2020 flyttet inn i nye lokaler, gledet vi oss til å ønske velkommen til en houswarming. I 2021 sikter vi oss derfor inn på en forsinket sådan!

I mellomtiden ønsker vi kunder og samarbeidspartnere en fredelig jul og et fremgangsrikt 2021.